close menu

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Header Section

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 210 8970484 | ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-21:00

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MODA CAFE!

ΣΥΝΔΕΣΗ


Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Header Section

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Main Section

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Main Component

Όροι: Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του modacafe.gr και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του modacafe.gr προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση του modacafe.gr σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του modacafe.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.
Το modacafe.gr σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων, και καλούμε τους χρήστες της Υπηρεσίας μας και κάνουν το ίδιο. Το modacafe.gr ενδέχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να τερματίζει - διαγράφει πληροφορίες χρηστών που παραβιάζουν την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων.
Το modacafe.gr δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους και για την ορθή διαδικασία των παραγγελιών . Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.
Το modacafe.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτήν.

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ προκαταβολή 25% της αξίας των προΪόντων.

Το modacafe.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Moda Cafe

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Οι φωτογραφίες , κείμενα και βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούνται από τις σελίδα του Moda Cafe του Διαδικτύου προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε χρήση των φωτογραφιών, κειμένων, βίντεο και την ονομασία Moda Cafe επιτρέπεται στους πελάτες του Moda Cafe μόνο σύμφωνα με τις ακόλουθες διατάξεις .

Κατόπιν χωρίς χρέωση, το Moda Cafe επιχορηγεί για την απλή, ανακλητή, μη αποκλειστική, δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών και των βίντεο των πελατών . Ωστόσο , το βίντεο κλιπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τη γραπτή έγκριση του Moda Cafe 

Παρ ‘όλα αυτά , αυτό το απλό δικαίωμα χρήσης εφαρμόζονται μόνο σε σχέση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο των εμπορευμάτων που έχει λάβει ο Πελάτης και πληρώνονται στο ακέραιο .

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση δημοπρασίες . Οι φωτογραφίες δεν μπορούν ούτε να τυπωθούν , ούτε να χρησιμοποιούνται σε άλλα έντυπα μέσα , ούτε διαδίδονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και μορφή . Τα βίντεο κλιπ δεν μπορούν να τροποποιηθούν , να αναπαραχθούν ή και διάδοση ή δημόσια προσβάσιμες με εξαίρεση τις περιπτώσεις που επιτρέπονται στο παρόν . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε οποιαδήποτε διάδοση ή τη διαθεσιμότητα στο διαδίκτυο .

Κάθε υφιστάμενη επισήμανση εντολέα του Moda Cafe δεν μπορεί να αφαιρεθεί . Σε περίπτωση που μια τέτοια επισήμανση δεν θα πρέπει να είναι διαθέσιμα , ο Πελάτης πρέπει να αναφέρει τον συντάκτη άμεσα σε συνδυασμό με το φωτογραφίες , κείμενο ή βίντεο κλιπ .

Όσον αφορά τη χρήση της φωτογραφίας και του βίντεο κλιπ , ο Πελάτης υποχρεούται να διασφαλίσει ότι το Moda Cafe μπορεί να επανεξετάσει τα δικαιώματα χρήσης στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη βοήθεια ενός ικανοποιητικού ονομασία των παρεχόντων υπηρεσίες / προμηθευτών ( πιστώσεις web site ) .

Το δικαίωμα χρήσης περιορίζεται από το χρόνο με το μήκος της προσφοράς για τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν από το Moda Cafe . Το δικαίωμα χρήσης παύει να ισχύει όταν τα σχετικά προϊόντα που πωλούνται ή και η αντίστοιχη προσφορά έληξε λόγω άλλους λόγους . Ωστόσο , το δικαίωμα της χρήσης παύει να ισχύει το αργότερο δύο έτη μετά τη φωτογραφία ή το βίντεο κλιπ δημοσιεύεται για πρώτη φορά από το Moda Cafe ιστοσελίδας του Διαδικτύου. Μια λίστα με τις ημερομηνίες δημοσίευσης για τις αντίστοιχες φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ είναι διαθέσιμα για έλεγχο από το Moda Cafe.

Σε καμία περίπτωση οι φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ να χρησιμοποιηθεί σε ένα πλαίσιο που έρχεται σε σύγκρουση με την πρόθεση των φωτογραφιών και των βίντεο κλιπ , δηλαδή να προσφέρουν τις εμφανιζόμενες κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα προς πώληση . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κάθε παράσταση σε ένα αισχρό τρόπο , σε ένα πλαίσιο πορνογραφικό ή σε κάποιο άλλο εξευτελιστικό τρόπο και μορφή .

Οποιαδήποτε χρήση , διάδοση ή απεικόνιση των φωτογραφιών ή βίντεο κλιπ από τον Πελάτη που αποκλίνουν από τη διάταξη αυτή : νόμος 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) άρθρα 66Α και 66Β στο ν. 2121/1993 και Ν. 3184/2003 Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης σύμφωνα με την οδηγία 2004/48/ΕΚ, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του Moda Cafe. Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων ή των δικαιωμάτων χρήσης , ο Πελάτης υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ζημιών στο Moda Cafe ανά ημέρα χρήσης , τουλάχιστον στο ποσό των ευρώ 25,00 ανά φωτογραφία που χρησιμοποίησαν , και το ποσό των 75,00 ευρώ για κάθε βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούνται . Ωστόσο , ο Πελάτης μπορεί να τεκμηριωθεί ότι έχουν λιγότερο αντίστοιχες ζημιές υπέστη .

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Bottom info

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home Section

ΔΩΡΕΑΝ

  • Αποστολή
  • Aντικαταβολή
  • Επιστροφή

Παράδοση σε μία ημέρα!

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

09:00 / 21:00

Δευτέρα / Σάββατο


210 8970484

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home 2 Section

Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home3 Section

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ 4 ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ. Προλαβέ το!