close menu

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Header Section

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 210 8970484 | ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-21:00

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MODA CAFE!

ΣΥΝΔΕΣΗ


Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Header Section

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Main Section

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Main Component

Όροι: Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του modacafe.gr και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του modacafe.gr προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση του modacafe.gr σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του modacafe.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.
Το modacafe.gr σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων, και καλούμε τους χρήστες της Υπηρεσίας μας και κάνουν το ίδιο. Το modacafe.gr ενδέχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να τερματίζει - διαγράφει πληροφορίες χρηστών που παραβιάζουν την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων.
Το modacafe.gr δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους και για την ορθή διαδικασία των παραγγελιών . Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.
Το modacafe.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτήν.

Το modacafe.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

Υπεύθυνη καταστήματος: Ελένη Μανοδήμου, ΑΦΜ: 113078225, ΔΟΥ: Γλυφάδας, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ:128463503000 , Έδρα επιχείρησης: Βάρη Αττικής, Ταχ. Κωδ. 16672, τηλέφωνο: 210 8970484.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες μας με μόνη προϋπόθεση την ύπαρξη μιας έγκυρης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners). Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Alpha Bank.

cards

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "CardLink" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

● Δωρεάν Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος, πληρώνετε τον courier (ισχύει μόνο για τους καταναλωτές εντός Ελλάδος). Για τους καταναλωτές εξωτερικού ισχύουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής.

● Πληρωμή με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα

● PAYPAL

● Kατάθεση στον λογαριασμό της Alpha Bank

● Kατάθεση στον λογαριασμό της Alpha Bank με e-banking

● Kατάθεση στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

● Kατάθεση στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με e-banking

Όταν ο καταναλωτής επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα και δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα ενημερώνεται ο καταναλωτής τηλεφωνικά και με email. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το https://modacafe.gr/el/ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο καταναλωτής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, ενημερώνεται από την εταιρεία μας με τα στοιχεία αποστολής του προιόντος του και τα στοιχεία παράδοσης.  Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους μέσα σε κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το https://modacafe.gr/el/ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας σας, το δέμα θα το παραλάβετε σε μια με δυο εργάσιμες ημέρες με ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Για την Κύπρο και τις χώρες του Εξωτερικού οι αγορές γίνονται μόνο μέσω πιστωτικών καρτών και PayPal δεν αποστέλονται τα προιόντα με αντικαταβολή. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις Ευρωπαικές χώρες είναι δωρεάν και οι παραλαβές γίνονται από 2 εως 8 ημέρες.

Συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη και καλύτερη εταιρία courier ''speedex'' όλα τα προιόντα μας στέλνονται σε όλη την Ελλάδα και παραμεθόριες ή δυσπρόσιτες περιοχές με την courier SPEEDEX σε 1-3 εργάσιμες ημέρες είναι στο σπίτι σας, χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

Εαν επιθυμείτε την αλλαγή του προιόντος για οποιοδήποτε λόγο όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές και δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση στην νέα αποστολή και στην επιστροφή που γίνετε. Η αλλαγή γίνετε χέρι με χέρι όταν παραλάβετε το νέο προιόν που έχετε επιλέξει τότε επιστρέφετε αυτό που θέλετε να κάνετε αλλαγή.

Οι επιστροφές για οποιοδήποτε λόγω γίνονται δεκτές και μπορείτε να πάρετε και τα χρηματά σας πίσω. Επιστρέφεται όλο το ποσό πληρωμή σας εκτός αν επιλέξετε χρέωση επιστροφής του προιόντος με την δική μας courier, θα αφαιρεσούν μείον - 6 ευρώ που είναι τα έξοδα επιστροφής. Αν η επιστροφή γίνει με έξοδα αποστολής δικά σας θα σας επιστρέφετε όλο το ποσό. Επιστροφές πέρα των 14 ημερών δεν θα γίνονται δεκτές. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΘΕΙ.

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις συνοδευόμενο από την ειδική φόρμα επιστροφής με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, τη Τράπεζα , το ονοματεπώνυμο σας και Πατρώνυμο του Δικαιούχου ή στείλτε μας αυτά τα στοιχεία με email στο [email protected] .
Η επιστροφή Χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 2-7 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Moda Cafe

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Οι φωτογραφίες , κείμενα και βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούνται από τις σελίδα του Moda Cafe του Διαδικτύου προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε χρήση των φωτογραφιών, κειμένων, βίντεο και την ονομασία Moda Cafe επιτρέπεται στους πελάτες του Moda Cafe μόνο σύμφωνα με τις ακόλουθες διατάξεις .

Κατόπιν χωρίς χρέωση, το Moda Cafe επιχορηγεί για την απλή, ανακλητή, μη αποκλειστική, δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών και των βίντεο των πελατών . Ωστόσο , το βίντεο κλιπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τη γραπτή έγκριση του Moda Cafe 

Παρ ‘όλα αυτά , αυτό το απλό δικαίωμα χρήσης εφαρμόζονται μόνο σε σχέση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο των εμπορευμάτων που έχει λάβει ο Πελάτης και πληρώνονται στο ακέραιο .

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση δημοπρασίες . Οι φωτογραφίες δεν μπορούν ούτε να τυπωθούν , ούτε να χρησιμοποιούνται σε άλλα έντυπα μέσα , ούτε διαδίδονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και μορφή . Τα βίντεο κλιπ δεν μπορούν να τροποποιηθούν , να αναπαραχθούν ή και διάδοση ή δημόσια προσβάσιμες με εξαίρεση τις περιπτώσεις που επιτρέπονται στο παρόν . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε οποιαδήποτε διάδοση ή τη διαθεσιμότητα στο διαδίκτυο .

Κάθε υφιστάμενη επισήμανση εντολέα του Moda Cafe δεν μπορεί να αφαιρεθεί . Σε περίπτωση που μια τέτοια επισήμανση δεν θα πρέπει να είναι διαθέσιμα , ο Πελάτης πρέπει να αναφέρει τον συντάκτη άμεσα σε συνδυασμό με το φωτογραφίες , κείμενο ή βίντεο κλιπ .

Όσον αφορά τη χρήση της φωτογραφίας και του βίντεο κλιπ , ο Πελάτης υποχρεούται να διασφαλίσει ότι το Moda Cafe μπορεί να επανεξετάσει τα δικαιώματα χρήσης στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη βοήθεια ενός ικανοποιητικού ονομασία των παρεχόντων υπηρεσίες / προμηθευτών ( πιστώσεις web site ) .

Το δικαίωμα χρήσης περιορίζεται από το χρόνο με το μήκος της προσφοράς για τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν από το Moda Cafe . Το δικαίωμα χρήσης παύει να ισχύει όταν τα σχετικά προϊόντα που πωλούνται ή και η αντίστοιχη προσφορά έληξε λόγω άλλους λόγους . Ωστόσο , το δικαίωμα της χρήσης παύει να ισχύει το αργότερο δύο έτη μετά τη φωτογραφία ή το βίντεο κλιπ δημοσιεύεται για πρώτη φορά από το Moda Cafe ιστοσελίδας του Διαδικτύου. Μια λίστα με τις ημερομηνίες δημοσίευσης για τις αντίστοιχες φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ είναι διαθέσιμα για έλεγχο από το Moda Cafe.

Σε καμία περίπτωση οι φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ να χρησιμοποιηθεί σε ένα πλαίσιο που έρχεται σε σύγκρουση με την πρόθεση των φωτογραφιών και των βίντεο κλιπ , δηλαδή να προσφέρουν τις εμφανιζόμενες κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα προς πώληση . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κάθε παράσταση σε ένα αισχρό τρόπο , σε ένα πλαίσιο πορνογραφικό ή σε κάποιο άλλο εξευτελιστικό τρόπο και μορφή .

Οποιαδήποτε χρήση , διάδοση ή απεικόνιση των φωτογραφιών ή βίντεο κλιπ από τον Πελάτη που αποκλίνουν από τη διάταξη αυτή : νόμος 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) άρθρα 66Α και 66Β στο ν. 2121/1993 και Ν. 3184/2003 Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης σύμφωνα με την οδηγία 2004/48/ΕΚ, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του Moda Cafe. Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων ή των δικαιωμάτων χρήσης , ο Πελάτης υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ζημιών στο Moda Cafe ανά ημέρα χρήσης , τουλάχιστον στο ποσό των ευρώ 25,00 ανά φωτογραφία που χρησιμοποίησαν , και το ποσό των 75,00 ευρώ για κάθε βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούνται . Ωστόσο , ο Πελάτης μπορεί να τεκμηριωθεί ότι έχουν λιγότερο αντίστοιχες ζημιές υπέστη .

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - Bottom info

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home Section

ΔΩΡΕΑΝ

  • Αποστολή
  • Aντικαταβολή
  • Επιστροφή

Παράδοση σε μία ημέρα!

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

09:00 / 21:00

Δευτέρα / Σάββατο


210 8970484

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home 2 Section

Φορέματα για Γάμο, Βάπτιση | Καθημερινά Γυναικεία ρούχα | Modacafe.gr - home3 Section

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ 4 ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ. Προλαβέ το!